Hangmat Academie

Welkom op de Hangmat Academie

Op deze pagina zullen we je alles leren om te luieren zoals het al eeuwen lang gedaan wordt in Zuid-Amerika. Hier zullen we even de tijd nemen om je van alle informatie te voorzien over luieren, hangmatten, hangstoelen en natuurlijk over Luilak.

Heb jij ook een verhaal over Luieren  die hier bij hoort? Laat het ons weten, stuur je verhaal naar info@luilak.nl en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen.

Hangmat met boek. Lekker in je hangmat liggen en een boek lezen. Het kan allemaal

Fine Art Ibiza Collectie

1 juli 2016:

hangmat ibiza single appeltaart

In onze prachtige Fine Art Ibiza Collectie vind je hangmatten voor 1 persoon, 2 personen, maar ook voor de hele familie. Daarnaast hebben we 2 prachtige hangstoelen in de Fine Art Ibiza Collectie. De basic hangstoel, deze is voor 1 persoon en de lounger voor 2 personen. Voor de mooiste sfeer combineer

Lief luieren – La Vecina

30 april 2016:

3121 la vecina 3 kindertjes

Wij bij Luilak vinden het erg belangrijk om goed te doen. Want wat is er fijner dan luieren? Juist, luieren met een goed gevoel. Lief luieren noemen wij dit ook wel. Daarom dragen wij La Vecina een warm hart toe.

La Vecina is een kindertehuis en biedt kinderen onderdak, onderwijs, eten en verzorging. Het kindertehuis is gevestigd in Cartagena, Colombia. Dit is vlak bij een fabriek waar Luilak een deel van

Hangmat van de week

19 april 2016:

Hangmat van de week
Wekelijks roepen wij een hangmat uit tot hangmat van de week. Vanwege de speciale kleuren, prijs of het materiaal waarvan de hangmat of hangstoel is gemaakt. Benieuwd welke hangmat je deze week in de spotlights staat?

De hangmat is toch alleen voor buiten?

Veel mensen denken dat de hangmatten en hangstoelen van Luilak alleen geschikt voor buiten zijn. Niks is minder waar, De hangmatten en hangstoelen van Luilak zijn ook zeker geschikt om binnen op te hangen. Bijvoorbeeld  aan de muur, aan het plafond of simpel weg in één van onze hangmat standaards.

Heerlijk een uurtje langer relaxen!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer heerlijk een uurtje langer kunnen relaxen! Het liefst doen we dat natuurlijk in een hangmat in onze achtertuin. Maar voordat het tijd is om lekker te luieren moet u de juiste hangmat en het juiste materiaal kiezen. Dit heeft meer voeten in aarde dan u denkt!

Kan je in een hangmat slapen?

Je hebt er vast wel eens over nagedacht, ‘Zou je eigenlijk lekker kunnen slapen in een hangmat?’ En zo ja, ‘Is dat dan niet ongezond of zo?’

Nou, je bent niet de enige die zich dit heeft afgevraagd, want een Zwitsers team van wetenschappers heeft een volledig onderzoek aan dit vraagstuk geweid. En hun bevindingen? Niets dan positief.

Hangmat voor kinderen.

Waar een hangmat voor volwassenen een middel is om heerlijk te ontspannen, heeft het voor kinderen een heel ander doel. Kinderen kunnen helemaal wegkruipen in een grote hangmat en hun fantasie de vrije loop laten. De ene dag zitten ze in een zeeroversnest, de volgende dag kan het een leeuwenhol zijn.

De Luilak uithangen met een goed gevoel!

Luieren in een hangmat is het toppunt van ontspannen. Na een drukke dag op werk of een slopend uurtje sporten, is een Luilak momentje de beste beloning. Maar als u wist dat uw hangmat is geproduceerd met respect voor het welzijn van medemens én natuur. Maakt dat je goeie gevoel niet helemaal compleet?

Relaxen als een koning doe je zo!

Veel mensen denken dat je recht moet liggen in een hangmat. Als je wil genieten als een koning ga je echter niet recht liggen in je hangmat. Om te genieten als een koning ga je diagonal liggen in de hangmat. Dit levert het meeste comfort op omdat hierdoor je gewicht beter verdeelt wordt  en het doek zich als het ware openspreidt.

Ik ga op reis en ik neem mee…

Geografisch gezien is ons Koninkrijk der Nederlanden maar een minuscuul staatje. De Nederlandse bevolking vertegenwoordigd nog geen tiende procent de wereldbevolking. Maar of je nou aan een pokertafel zit in Las Vegas, of op een olifant in Thailand, Nederlanders zul je geheid tegen komen.

Komende Thema’s Hangmat academie:

  • Katoen of Synthetisch?
  • Standards en ophangsystemen.
  • Hoe lig ik in een hangmat?
  • De verschillende draagdoeken en hoe gebruik je ze.
  • Wat betekenen al de verschillende symbolen op mijn hangmat?
  • Kan ik mijn hangmat of hangstoel wassen?

Examen opdracht Hangmat academie:

Luieren als een echte Luilak!

Heb je alle stappen gevolgd van onze academie en ben je geslaagd als een ware luilak. Post dan een foto van jezelf op onze Facebook pagina.

Heb je nog vragen voor onze hangmat experts bel (0384250420 ) of mail (info@luilak.nl) ons gerust.