Home » Hangmat in huis

Hangmat in huis

Een hangmat in huis hangen. Als je het ons vraagt; een super goed idee. Een hangmat in huis hangen wordt steeds populairder. Het idee is ontstaan in Zuid-Amerika. Een continent met mega veel hangmatten. Ook alle Luilak hangmatten worden in Zuid-Amerika gemaakt, door de échte specialisten in hangmatten.

In Zuid-Amerika verklaren ze ons voor gek. Wie gaat er nu met 35 graden in een hangmat in de zon liggen? Zij halen juist de hangmat in huis. En niet alleen met 35 graden, maar het hele jaar door. Ook tijdens de koude winters komt je hangmat van pas. En wel binnen in je huis. 

Hangmat geel in houten standaard

Waar hang je je hangmat in huis op?

Met je hangmat in huis relax je in de woonkamer tijdens het kijken van je favoriete serie. Of hang je hangmat in huis en lees je favoriete boek erin. Geloof ons, ook de powernaps zijn heerlijk in je hangmat in huis. Al wiegend in slaap dommelen. Voor de warme kachel of al starend door het raam naar buiten. Om een hangmat in huis te hangen heb je niet altijd twee muren nodig. Hierover lees je later meer. Het meest belangrijk is dat je een fijne plek zoekt waar jij graag wilt luieren. In de woonkamer, het kantoor, de slaapkamer of misschien knap je de zolder wel weer eens op!

Hoe hang je je hangmat in huis op?

Nadat je je ideale plek voor je hangmat in huis hebt gevonden, is het verstandig om na te denken over de ophangpunten. Geen zorgen er zijn talloze mogelijkheden om je hangmat in huis te hangen. Kies bijvoorbeeld om je hangmat in huis op te hangen aan twee stevige muren of balken. Een andere optie voor een hangmat in huis is een hangmat standaard. Er zijn verschillende soorten standaards verkrijgbaar voor je hangmat in huis. De hangmat standaards zijn gemakkelijk te monteren en demonteren. De hangmat standaards zijn praktisch en staan ook nog eens prachtig. 

Hang je je hangmat in huis op aan muren of balken? Let dan op de afstand tussen deze ophangpunten. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies over je hangmat in huis!