Kerstpakket

Medewerkers hebben het verdiend!

Kerstpakketten? Medewerkersgeschenken?

Luilak beloont met alle plezier uw hard werkende medewerkers. Mede dankzij hun inspanningen zal u mooie resultaten geboekt hebben, en daarom presenteert Luilak nu de:

persoonlijke Luilak hangmat inclusief eigen logo

Wij zijn in staat al uw medewerkers te voorzien van een eigen, persoonlijke hangmat met uw logo. En zeg nou eerlijk, wat is er nou beter dan een persoonlijke hangmat waarin je heerlijk kunt ontspannen, na je drukste werkdagen?

Mocht u meer willen weten, denkt André Pranger graag met u mee. Of het nu om 50 of 5000 Luilakken gaat, hij verzorgt het graag voor u; creativiteit is zijn specialiteit. Mailen kan naar andre.pranger@luilak.nl of bel 06 – 3000 95 03. Graag komt André langs om met u mee te denken!

 

 


 Zij gingen u al voor! Lees de enthousiaste verhalen.

10898.tycoHenriette Otten: “Het SAP-project is gelukt”  >> Lees meer
10899.sterArjen van Ster: “Een topmaand hadden we achter de rug!” >> Lees meer
10900.recybemTanja van Meerveld: “Extraatje voor onze Golfdag actie 2010” >> Lees meer
10901.christalFlip van der Kolk: “Een super actie!”  >> Lees meer
10902.getronicsRoland van der Poel en Kees Stigter: “Een teken van waardering.”  >> Lees meer
10903.wensinkLaurens Stigter: “ultiem symbool voor rust na arbeid.”  >> Lees meer
10904.rabobank-logo-printSjoerd Scholte: “ludiek, praktisch, creatief, enthousiast en comfortabel.”  >> Lees meer
10905.deltionDeltion College Zwolle: “alle 1400 hangmatten met logo van ons ROC”  >> Lees meer

  ook voor de volgende bedrijven hebben wij geleverd:

10907.besam10906.hiab10908.hollandcasino10909.ing

 

Kerstpakket of medewerkersgeschenk

Kerstpakketten nodig? Luilak haar pakketten leveren uitgeruste medewerkers op: u bent bij ons dus aan het juiste adres want het aanbod is enorm! Hangmatten, hangstoelen, noem maar op. Wij hebben royale ervaring in het maken van kerstpakketten of medewerkersgeschenken.

Het meest relaxte relatiegeschenk voor u en uw relaties of medewerkers.

Een kerstpakket dat past bij de uitstraling van uw bedrijf, kunnen we ook voor u verzorgen. Op basis van uw huisstijl en logo produceert Luilak een gepersonaliseerde hangmat, geheel in stijl van uw bedrijf. Uw persoonlijke boodschap wordt geplaatst op de wikkel van de hangmat: een origineel kerstpakket dus!

Natuurlijk zijn er vele extra opties mogelijk voor de kerstpakketten. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingssets en/of cadeau verpakking.

De afname van onze kerstpakketten zijn minimaal 100 stuks. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met de levertijd, omdat de productie plaatsvindt in Colombia.

Graag helpen we u bij het kopen van een kerstpakket. Belt of mailt u ons voor een afspraak? We informeren u graag over de mogelijkheden rondom onze kerstpakketten. Langskomen mag ook voor een beter beeld en gevoel van het eindresultaat. Mail naar info@luilak.nl of bel 038 – 4250425, (maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
U helpt niet alleen uzelf, maar ook La Vecina. De kerstpakketten die wij verkopen, komen ten gunste van La Vecina, het kindertehuis in Colombia. Klanten die een kerstpakket krijgen steunen indirect €1 aan La Vecina. Wellicht ten overvloede vermelden we dat kinderarbeid uit den boze is!