Koningsdag

Sounds of Holland

#

Het is Koningsdag! Kom gezellig bij ons langs en laat je door ons adviseren. Wij helpen je graag met uitzoeken welke hangmat met standaard het beste voor jou is. Een goeie aanrader voor vandaag is de “Sounds of Holland” in verband met deze speciale dag. Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Bij onze hangmat winkel met prachtige showroom in Zwolle is ruim parkeergelegenheid direct voor de deur beschikbaar. Kom gerust langs of bel ons op!

Bekijk hangmat Sounds of Holland

Laat je adviseren, wij helpen je graag

Wij weten welke hangmat het beste is voor jou

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Bekijk, voel en probeer al onze Luilak hangmatten en standaards! Onze hangmatten laten we via een speciale “Jacquard” weeftechniek maken. Door deze weeftechniek lig je extra comfortabel. Heb je vragen hierover? Bel ons dan gerust via het nummer onderaan de pagina.

  • #
  • #
  • #

Ontdek jouw hangmat combinatie

De “Sounds of Holland” is in het kader van Koningsdag echt een leuke hangmat. Heb je een andere hangmat in je hoofd of de Sounds of Holland en je wil er een standaard bij? Bel ons gerust op met het nummer onderaan de pagina of bestel hem via de link hieronder. Samen zoeken we naar welke hangmat bij jouw situatie past.

Hangmat Sounds of Holland