Het is Moederdag!

Verwen je moeder met een Pakje Rust

#

Het is Moederdag! Kom gerust bij ons langs en laat je adviseren welke hangmat het beste bij jouw moeder past. We hebben verschillende hangmatten in de Sounds collectie afgeprijsd speciaal voor moederdag. Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, kom bij ons langs in de winkel doordeweeks van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:30.

Bij onze hangmat winkel met prachtige showroom is ruim parkeergelegenheid direct voor de deur beschikbaar. De deur zal tussen onze openingstijden altijd openstaan voor jou. Kom gezellig langs of bel ons op! Wij helpen je graag.

Moederdag actie

Hangmatten

Wij helpen je graag

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Wij hanteren een speciale weeftechniek. Door onze “Jacquard” weeftechniek zijn onze hangmatten extra sterk en van betere kwaliteit. Een goeie hangmat om in te luieren dus!

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Jouw perfecte hangmat combinatie

Bij aankoop van een hangmat kun je ook kiezen om een standaard hierbij aan te schaffen. Klik op de link hieronder om te kijken naar deze standaards. Heb je vragen over de hangmatten of de standaards? Bel ons dan gerust op met het nummer onderaan de pagina. Wij helpen je graag bij je keuze. Samen zoeken we naar welke hangmat bij jouw situatie past.

Hangmatten met standaard