Nationale Relax dag

Extra lekker relaxen in je eigen hangmat

#

Het is de Nationale relax dag! Kom gerust bij ons langs en laat je adviseren wat voor jou de beste hangmat is om in te relaxen. Wij helpen je graag met uitzoeken welke hangmat en standaard het beste voor jou is. Neem bijvoorbeeld de “Ibiza Beach”. We zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze showroom is makkelijk te bereiken. We hebben parkeerplaatsen voor de deur en ook ruimte voor fietsen. De deur zal tussen onze openingstijden altijd openstaan voor jou. Kom gerust langs!

Vragen over onze hangmatten?

Wij helpen je graag

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Wij hanteren een speciale weeftechniek. Wil jij meer weten over deze weeftechniek of over ons? Bel ons gerust op of kom langs.

  • #
  • #
  • #

Nationale relax hangmat

Je Ibiza Beach combineren met een standaard? Dit kan met één van onze twee standaards. De “Nautico" en de “Bow”. Wil je hem bevestigen aan de muur of in de bomen? Dit is mogelijk met onze bevestigingsset. Wij helpen je graag bij je keuze. Samen zoeken we naar welke hangmat bij jouw situatie past. Kom gerust langs of klik op de link hieronder.

Ibiza Beach

Relax!
Wij zijn er voor je

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00

In de winkel
Luilak – the Relax Company
Baileystraat 18
8013 RV Zwolle

En telefonisch
op 038 42 50 420

Nieuwe bomen
voor hangmatten

Voor elke hangmat die we verkopen, planten we een boom.
Om in de toekomst meer hangmatten in te hangen.