Stars hangmatten

De ultieme Stars hangmatten geven je de rust en ruimte om volledig weg te dromen. Verkrijgbaar in de meest trendy kleuren. De Stars hangmatten hebben een royale maatvoering van 400 cm x 180 cm. Optimaal comfort gegarandeerd!

Stars hangmat van Luilak

Luilak de sterren van de hemel in de stijlvolle Stars hangmatten van ons merk Luilak. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. De populaire Stars hangmatten zijn de grootste uit de collectie van Luilak. Ultiem comfort garandeert onbezorgd luieren!

Met de ruime maatvoering van 400 cm lang bij 180 cm breed worden de hangmatten ook vaak familiehangmatten genoemd. Een tip van ons. Ga er alleen in liggen. De royale afmeting van de Stars geeft je dé extra ruimte die je nodig hebt om volledig weg te dromen. Geniet van deze luxe in de Stars. Wil je meer informatie over de juiste maatvoering? Lees onze blog of neem contact met ons op.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elke hangmat die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Jouw perfecte combinatie

Kies voor de prachtige houten hangmatstandaard Bow of de praktische stalen hangmatstandaard Nautico om jouw hangmat in op te hangen. Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Gebruik dan bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Dezelfde hoogwaardige hangmat maar dan met een ander patroontje? Kom tot rust in Bohemian sferen met de Ibiza hangmatten of wieg zachtjes op wereldse klanken met de Sounds. Heb je wat minder ruimte? Relax dan in stijl, ton sur ton in de Tones hangmat.