Tones hangmatten

De stijlvolle Tones hangmatten met uniek design zijn verkrijgbaar in verschillende ton sur ton kleuren. De Tones hangmatten hebben een praktische maatvoering van 300 cm x 140 cm en zijn uitermate geschikt voor de fijnste en meest knusse balkons, tuinen, woonkamers en slaapkamers.

Tones hangmat van Luilak

De stijlvolle Tones hangmatten van ons merk Luilak. Verkrijgbaar in verschillende ton sur ton kleuren. De populaire Tones hangmatten uit onze collectie zijn uitermate geschikt voor de fijnste en meest knusse woonkamers, slaapkamers, balkons of tuinen. Onbezorgd luieren gegarandeerd!

Met de praktische maatvoering van 300 cm lang bij 140 cm breed worden de hangmatten ook vaak eenpersoonshangmatten genoemd. Een tip van ons. Ga er alleen in liggen. Hoe groter de hangmat, hoe meer comfort. Wil je meer informatie over de juiste maatvoering en de voordelen van een eenpersoons hangmat? Lees onze tips of neem contact met ons op.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elke hangmat die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Jouw perfecte combinatie

Kies voor de prachtige houten hangmatstandaard Bow of de praktische stalen hangmatstandaard Nautico om jouw hangmat in op te hangen. Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Gebruik dan bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool.

Geef je de voorkeur aan een ruimere hangmat? Kijk dan eens bij onze andere collecties. Dezelfde hoogwaardige kwaliteit maar dan een maatje groter. Wieg zachtjes op de wereldse klanken van de Sounds, met een afmeting van een tweepersoonshangmat. Luilak de sterren van de hemel in de Stars, met een afmeting van een familiehangmat. Of kom tot rust in Bohemian sferen met de Ibiza hangmatten. Verkrijgbaar in een eenpersoonshangmat, tweepersoonshangmat én familiehangmat.