Houten hangmat standaard

De meest populaire hangmat standaard is de prachtige houten hangmat standaard met de klinkende naam Bow. De naam van de hangmat standaard verwijst naar de moderne elliptische vorm van een halve boog. 

Bekijk de houten hangmat standaard Bow in de webshop.

Hoogwaardige kwaliteit

De hangmat standaard wordt gemaakt door mensen met een passie voor houten meubelen. Deze passie is dan ook direct terug te zien in het product. De hangmat standaard is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout dat tot in de puntjes is afgewerkt. Doordat de spar in Scandinavië door de lage temperaturen relatief langzaam groeit, ontwikkelt het hout een hoge dichtheid. Dit maakt het hout van de hangmat standaard bijzonder stevig. 

Stijlvol design

De hangmat standaard ziet er luxe uit waardoor hij in vrijwel iedere tuin past. De elliptische vorm van de halve boog geeft de hangmat standaard Bow een waanzinnige elegante uitstraling. Door de lichte houtkleur van de hangmat standaard is hij een ware aanwinst voor iedere tuin. 

Duurzaam

Wij stimuleren duurzaamheid. Het sparrenhout van de hangmat standaard Bow is voorzien van het FSC™-keurmerk. Het hout is afkomstig uit een duurzaam bos in Scandinavië. In dit bos wordt het leefgebied van planten en dieren beschermd en is er respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Daarnaast steunen wij stichting Trees for All. Van elk product die we verkopen, gaat er één euro naar stichting Trees for All. Stichting Trees for All plant wereldwijd bomen en compenseert hiermee de CO2-uitstoot. Help jij ook mee?

Houten hangmat standaard Elipso detailfoto van ketting
Houten hangmat standaard Elipso detailfoto van voet

Let’s keep in touch

Blijf op de hoogte van al onze voordelige acties en nieuwste tips om zo fijn mogelijk te relaxen! Volg ons op Facebook en Instagram.