Vergeet de zitzak, de hangmat is dé trend

Een accessoire wat opeens in ieder interieur opdook in de jaren ’90 en ’00 was de zitzak. Eerst waren er de ietwat oncomfortabele en lelijke varianten, maar al snel werd de markt geregeerd door de Fatboy. Een dure zitzak die zijn geld wel waard was. Zoals de trend in het interieur destijds ook was, waren ze allemaal voorzien van zeer felle kleuren. Van gifgroen tot knalrood, de zitzakken deden nog net geen pijn aan je ogen.

Ze zaten wél zeer comfortabel door het gebruik van een innovatieve vulling die zich aanpaste aan jouw lichaamshouding. Toch is vandaag de dag de zitzak echt wel passé. Zowel de kleur, het materiaal en de vormgeving zijn inmiddels behoorlijk achterhaald. Waarom een hangmat een beter idee is? Wij leggen het je uit.

Hangen met een goed gevoel

Een zitzak is gemaakt van plastic, zowel de binnen- als buitenkant. Dit zorgt ervoor dat ze alles behalve duurzaam zijn. Daarnaast zijn ze groot en log, in een tijd van woningtekort en tiny houses is het dan ook voor velen een irritante sta-in-de-weg. Daarmee zijn het ook nog eens grote stofvangers en laten we eerlijk zijn; de kleur is het ook niet meer helemaal. Het comfort en de relaxte momenten die een zitzak bieden, die hoeven we echter niet te missen.

De hangmat is een goed alternatief gebleken door de jaren heen. Zeker wanneer je kiest voor een eerlijke en hoogwaardige kwaliteit hangmat zoals die van Luilak. Want Luilak is inmiddels onder de hangmatten wat Fatboy onder de zitzakken was. Hét merk op het gebied van hangmatten.

Iedereen een Luilak hangmat

Met een hangmat van Luilak heb je alle voordelen wat een zitzak biedt, maar de nadelen daarentegen niet. Zo zijn de hangmatten van Luilak eerlijk geproduceerd, ontzettend stijlvol en helemaal volgens de trends van nu, ze nemen weinig ruimte in beslag én zijn eenvoudig schoon te maken. Ze nemen weinig ruimte in beslag omdat ze eenvoudig zijn te bevestigen maar ook weer te verwijderen. Een hangmat naar ons hart dus.

Kortom, wil jij wel je relaxmoment behouden maar ben je de zitzak zat? Bekijk onze verschillende soorten hangmatten en geniet nog steeds van je welverdiende rustmomenten. Op een hangmat doe je dat vandaag de dag wellicht met een nog beter gevoel dan dat je al deed.