Dit mag niet ontbreken in de slaapkamer van je dochter

Natuurlijk willen onze zonen een stoere eigen kamer hebben. Van een kamer vol met brandweerman Sam tot een kamer gebaseerd op Pokémon, iedere stoere vent heeft zo zijn eigen voorkeuren. Maar wanneer het aankomt op de slaapkamer van een meisje, dan komt er vaak nóg meer bij kijken. Veel meiden vinden het heerlijk om middagen lang op hun eigen kamer te tutten en lekker in hun eigen wereld te verdwijnen. Iets wat niet alleen goed voor nu is, maar ook voor later. Gun je kleine meid dit dan ook en investeer in een slaapkamertje wat helemaal aansluit bij haar wensen. Welke meubels hierbij essentieel zijn? Lees snel verder.

Lekker hangen

Een middagje lekker rondhangen in haar eigen kamer, dat is wat veel meisjes regelmatig doen. Een beetje verdwijnen in de eigen wereld. Hoe je dit gevoel kunt bevorderen bij je meid? Door haar tools te geven om helemaal tot rust te komen. Een hangmat is een voorbeeld van zo’n product waar ieder meisje dol op is. Lekker in haar eigen hangmat in haar slaapkamer, boekjes lezen en muziek luisteren. Iets waar meisjes echt van tot rust komen in een drukke wereld waar veel prikkels op haar af komen.

Een hangmat biedt een moment van rust. Door te kiezen voor een hangmat voor twee personen, kun je zelfs samen dat boekje lezen of dat goede gesprek voeren. De verschillende soorten hangmatten van Luilak zijn hier zeer geschikt voor. Zoek samen met je meisje de hangmat met het printje uit wat zij leuk vindt. Een doorslaand succes, dat kunnen wij garanderen!

Slaap hoog

Nog een droom van veel meiden is een hoogslaper. Dit is ook goed voor te stellen. Een hoogslaper geeft een fijn en geborgen gevoel en biedt daarnaast ruimte in de slaapkamer voor andere meubeltjes. Zo kun je onder een hoogslaper een bureautje maken, ideaal om later huiswerk aan te maken. En natuurlijk lekker aan te knutselen en lezen. Ook kun je onder een hoogslaper weer een hangmat ophangen, twee vliegen in één klap!

Investeren in een slaapkamer van je dochter lijkt misschien geen prioriteit, maar in de verbeeldingswereld van een kind is een eigen fijne plek juist ontzettend belangrijk. Geef haar de juiste spullen om er echt haar eigen plek van te maken en je zult zien dat het een heerlijke ruimte wordt waar je kleine meid haar even heerlijk kan afsluiten van de grote, boze buitenwereld!